Over Skoozi Consulting

Skoozi Consulting biedt interim ondersteuning op maat op het gebied van verbetermanagement, verandermanagement, coachingen training. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan open trainingen, gebruik te maken van individuele coaching of inspiratie op te doen met vakgenoten tijdens een ‘rondje Skoozi’.

Skoozi Consulting is opgericht door Tanja Knippers. Na de studies HEAO en Personeel & Arbeid, werkte zij o.a. als Directeur Promotiebedrijf voor Jaarbeurs Utrecht, bij Bedrijfseconomisch Management voor Rabobank Nederland en ze was betrokken bij Internationale Congressen ten behoevevan de Europese Commissie. Ook haar eigen ondernemerschap, o.a. Tanja Knippers Standonza BV, bestuursfunctie bij Federatie Zakenvrouwen en lidmaatschap VNO/NCW draagt bij aan een breed theoretisch én praktisch kader.

In de loop der jaren heeft zij, als afgestudeerd Trainer/Opleider/Coach, veel geadviseerd, opleidingen en workshops verzorgd, getraind en gecoacht, met als rode draad de fascinatie voor persoonsgerichte veranderingstrajecten. Kortom: Skoozi Consulting haalt het beste uit uw bedrijf, arbeid, werk én uzelf.